Är du en engagerad och motiverad säljspecialist som letar efter din nästa utmaning? Kom och bli en del av ett innovativt team och få helt nya utmaningar, du får möjlighet att arbeta med den senaste nya tekniken och säkerställa rätt tekniska lösningar för våra kunder inom privat och offentlig äldreomsorg.

MariCare är ett finskt vårdföretag som genom åren har utvecklat många nya innovativa välfärdstekniska lösningar för vårdsektorn, särskilt trygghetslösningar för förbättrad trygghet och livskvalitet inom äldreomsorgssektorn. MariCare’s ”Elsi® Smart Floor” (sensorgolv) används till exempel på äldreboende som ett vårdverktyg för att förhindra fall och spårning av beteendeförändringar hos invånarna, och ”eLea™ Activity Sensing” vilket är vår andra produkt i vår portfölj som används i hemvården. Vi verkar över hela världen och har referenser i Australien, Danmark, Finland, Frankrike, Norge, Sverige och andra länder inom en snar framtid.

Läs mer om MariCare på https://maricare.com/fi/

Arbetsuppgifter

Som Finlands försäljningschef är du ansvarig för att försäljningen uppfyller företagens tillväxtmål i Finland. Du stöder och utvecklar inhemska försäljnings- och supportfunktioner tillsammans med vårt tekniska team. Du underhåller och utvecklar ett partnernätverk. Du identifierar lämpliga projekt- och försäljningsmöjligheter och erfarenhet inom offentlig upphandling . Du identifierar installationsföretag och användare av företagslösningar som kan hjälpa oss att växa. Du skapar erbjudanden för befintliga och nya kunder. Ge dina bidrag till försäljningsprognoser. Flexibel och förberedd för en aktiv reseaktivitet och välorganiserad.

Det viktigaste för oss är att kundens förväntningar uppfylls!

Kvalifikationer

En lämplig kandidat bör ha erfarenhet av teknisk/välfärdsteknik och med minst 5 års erfarenhet av B2B -försäljning med goda resultat. Affärserfarenhet inom vårdbranschen, både inom den offentliga och privata sektorn, är en fördel.

Du är beslutsam och förstår grunderna i ett lönsamt företag, beskriver snabbt helheten och vet hur du kan bli kreativ på ett smidigt sätt för att uppnå dina mål. Du kommunicerar flytande till olika nivåer i organisationen och kan också uppträda för en större publik när det behövs.

Du kommer att arbeta från vårt kontor HQ MariElectronics i Tusby, Finland.

Språkkunskaper som talas och skrivs (Finska/Svenska/Engelska) - andra än flytande finsk–svenska - är en fördel eftersom hälso- och sjukvårdsverksamhet ofta sker på lokala språk.

Företaget kommer att genomföra teknisk utbildning strax efter anställning. Försäljningchefen rapporterar direkt till företagets VD.

Ansök till Försäljningschef

Vi ser fram emot att få din ansökan och ditt CV till e-postadressen palle.stevn(at)marielectronics.com att: Palle Stevn, referens ”Försäljningschef” senast den 1 mars 2022. Vi kommer att börja behandla ansökningar omedelbart och vi är redo att underteckna avtalet så snart en lämplig person hittas, så tveka inte att skicka in din ansökan.

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne, vennligst send oss meldingen din


1500 characters left