eLsa i pleiehjem


Beboeren er alltid vår første prioritet. Elsi® Smart Floor er anerkjent for å øke beboerens Safety og Security. Personalet er prioritet nummer to. Dette i og med at kommunikasjonen mellom beboeren og personalet er det viktigste, der det er påkrevd med forbedret Safety og Security. Slektninger er prioritet nummer tre, de bryr seg alltid om hvordan deres kjære har det. Sluttkunden som foretar investeringen, er også høyt oppe i vår bevissthet. Løsningen vil forbedre livskvaliteten hos beboerne og samtidig spare kostnader.

eLsa™ Activity Sensing ble utviklet for pleiehjem for å forbedre sikkerhet og trygghet. Vi har kunnet implementere tilsvarende bruksegenskaper i eLsa™ Activity Sensing som i systemet Elsi® Smart Floor. Installasjonen var en viktig prioritet, slik at dette enkelt kan gjøres av beboerne i leilighetene. Dernest kom kostnader. Vi er overbevist om at eLsa™ Activity Sensing Solution har de samme fordeler som Elsi® Smart Floor, når man sammenligner det mot den totale investeringen.

fordeler omsorgshjem

 
eLsa™ Activity Sensing aktivitetsovervåking viser hvilke aktiviteter som har blitt utført i løpet av dagen. Enheten observerer ulike funksjoner i forhold til klokkeslett, så som søvn, spising, utedørsaktiviteter samt bruk av bad/toalett.

 

eLsa User Interface

eLea Care Homes UI


eLsa Report Graphs

eLea Care Homes report graphs

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne, vennligst send oss meldingen din


1500 characters left