eLsa i privatboliger


 


Vårt hovedfokus er alltid beboerens sikkerhet. Deretter er det viktig for oss at beboerens familie og venner samt pleiehjemmets ansatte kan føle seg trygge på at de mest sårbare får best mulig pleie og omsorg. Det er vårt mål å bedre beboerens livskvalitet og sikre at han eller hun kan leve lengst mulig hjemme og til en rimelig pris.

eLsa™ Activity Sensing prioriterer beboerens sikkerhet. Løsningen består av en «smart stick» som enkelt kan festes på veggen i et rom. Enheten overvåker beboernes bevegelser, og dersom de skulle falle vil enheten umiddelbart sende en alarm til en forhåndsvalgt mobiltelefon. Denne løsningen kan også samle atferdsinformasjon om beboere som kan bidra til å fastslå om en beboer får nok søvn eller hvor ofte de spiser samt hvor mange ganger de har vært på toalettet/badet.

Det er enkelt å raskt å installere eLsa™ Activity Sensing.

elderly man


eLsa™ Activity Sensing aktivitetsovervåking viser hvilke aktiviteter som har blitt utført i løpet av dagen. Enheten observerer ulike funksjoner i forhold til klokkeslett, så som søvn, spising, utedørsaktiviteter samt bruk av bad/toalett.

elea i rommet

 

programvare for aktivitetssensor

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne, vennligst send oss meldingen din


1500 characters left