Elsi Technologies A/S starter virksomhed i Danmark den 1. januar 2014. Virksomheden har afsæt i den finske koncern MariGroup, der udvikler og producerer ny teknologi på flere spændende områder. Elsi Technologies A/S har ansat Jerry Vinther som administrerende direktør. Jerry Vinther kommer fra en stilling på Center for Robotteknologi på Teknologisk Institut i Odense og har erfaring med især velfærdsteknologi. Elsi Technologies A/S har stort fokus på teknologier til boligen, både institutioner og private hjem. I 2011 introducerede Elsi Technologies et nyt tryghedssensorgulv i Danmark. Hvis en person falder ned på gulvet i sin bolig, sender gulvet automatisk en sms eller anden besked til plejepersonalet eller en anden relevant person. Den hurtige reaktion fra gulvet betyder, at den faldne hurtigt får hjælp og undgår at ligge mange timer på et hårdt og koldt gulv. Belysning og andre installationer i boligen kan også styres automatisk via gulvet og derved forebygge ulykker. Desuden er der en lang række indstillinger og individuelle tilpasninger af tryghedssensorgulvet.

 

”Gulvet giver stor grad af frihed, sikkerhed og tryghed for brugerne. Plejere har her en effektiv og troværdig teknologi, der understøtter og supplerer den pleje og omsorg, de yder på danske plejecentre. Elsi Technologies A/S vil i nær fremtid introducere nye løsninger til gavn for mennesker, der bor i plejebolig, anden institution eller private hjem. I fremtiden vil private hjem og institutioner være mere præget af nye teknologiske løsninger, der giver os større frihed og højner livskvaliteten,” fortæller administrerende direktør Jerry Vinther.

Elsi Technologies A/S åbner den 1. januar 2014 med hovedsæde i Odense. Herfra dækker virksomheden hele Danmark.

”Vi glæder os til at møde mennesker i Danmark, som vil udvikle deres hjem, arbejdsplads og institution til gavn for borgernes livskvalitet, personalets arbejdsmiljø og bedre ledelsesoverblik,” siger Jerry Vinther.

Contact Us

We are happy to help you, send us your message.


1500 characters left