2013-12-18-elsi ItemView

Elsi Technologies A/S åbner 2. januar 2014 hovedsæde i Odense. Herfra dækker virksomheden hele Danmark. Det danske hovedsæde vil bl.a. forhandle Elsi Technologies' tryghedssensorgulv, som blev introduceret i Danmark i 2011.

Elsi Technologies A/S har afsæt i den finske koncern MariGroup, der udvikler og producerer ny teknologi på nye spændende områder. Virksomheden har særligt fokus på teknologier til boligen, både institutioner og private hjem, og ntroducerede tilbage i 2011 et tryghedssensorgulv i Danmark. I dag er sensorgulvet, Elsi Smart Floor, taget i brug i en række danske kommuner, bl.a. Hillerød, Kolding, Varde, Århus, Skive og Ålborg Kommune. Senest i række er Billund Kommune, der implementerer løsningen i 2014.

Elsi Smart Floor sikrer, at der automatisk sendes en sms eller anden besked til plejepersonalet eller en anden relevant person, hvis en person falder ned på gulvet i sin bolig. Den hurtige reaktion fra gulvet betyder, at den faldne urtigt får hjælp og undgår at ligge mange timer på et hårdt, koldt gulv. Belysning og andre installationer i boligen kan også styres automatisk via gulvet og derved forebygge ulykker. Desuden er der en lang række indstillinger og individuelle tilpasninger af tryghedssensorgulvet, om bidrager til at skabe et trygt hjem.

- Gulvet giver stor grad af frihed, sikkerhed og tryghed for brugerne. Plejere har her en effektiv og troværdig teknologi, der understøtter og supplerer den pleje og omsorg, de yder på danske plejecentre. Elsi Technologies A/S vil i nær fremtid introducere nye løsninger til gavn for mennesker, der bor i plejebolig, anden institution eller private hjem. I fremtiden vil private hjem og institutioner være mere præget af nye teknologiske løsninger, der giver os større frihed og højner livskvaliteten, fortæller Jerry Vinther, der er ansat som administrerende direktør for Elsi Technologies' danske hovedsæde. Jerry Vinther kommer fra en stilling i Center for Robotteknologi på Teknologisk Institut i Odense og har flere års erfaring velfærdsteknologi.

- Vi glæder os til at møde mennesker i Danmark, som vil udvikle deres hjem, arbejdsplads og institution til gavn for borgernes livskvalitet, personalets arbejdsmiljø og bedre ledelsesoverblik, siger Jerry Vinther. Med det danske ovedsæde imødekommer Elsi Technologies den store interesse for Elsi Smart Floor i Danmark. Placeringen i Odense skyldes, at byen ligger centralt i landet, og at der i Odense og Odense Kommune er et stort fokus på elfærdsteknologi og ikke mindst koncentration af velfærdsteknologiske virksomheder og organisationer.

- Vi har i dag mange kunder, og dem vil vi støtte 100 % lokalt med service og andre nye produkter, som præsenteres i Danmark i løbet af 2014. Mange af vores nuværende kunder har opfordret os til at etablere os i Danmark, hvor vi er med i mange arbejdsgrupper og lydhøre over for nogle af de andre opgaver, som kommunerne skal løse meget snart. Med en lokal placering vil vi styrke samarbejdet med vores nuværende og nye kunder, siger COO Palle Stevn, Elsi Technologies Oy i Finland.

Ud over Finland og Danmark eksporterer også til Norge, Sverige, Frankrig, Storbritannien, USA og Saudi Arabien. Palle Stevn forventer, at dele af eksportmarkedet kommer til at køre via hovedsædet i Danmark.

Fra 2. januar 2014 er Elsi Technologies danske adresse:
Søhustoften 126, 5270 Odense N.

 

WelfareTech.dk

 

 

Contact Us

We are happy to help you, send us your message.


1500 characters left