I SIF Gruppen har vi netop vundet en stor opgave for Københavns Kommune, hvor vi over de kommende måneder skal levere en spændende velfærdsteknologisk løsning til 60 nye ældre/plejeboliger i Arenakvarteret.

Velfærdsløsningen består blandt andet af patientkald med gps-tracking, to-vejs kommunikation til 60 borgere, automatiske døråbnere, infoskærme på alle etager samt Elea stave for detektering af fald med mulighed for opsamling af Big Data. Vores salgschef Christian B. Madsen udtaler: ”Vi har haft en rigtig god dialog med Københavns Kommune, hvor vi i fællesskab har designet løsningen i samarbejde med brugerne, personalet og kommunen. Der er mange nye spændende elementer i løsningen, som uden tvivl vil skabe stor værdi for brugerne.”

Vi glæder vi os til at komme i gang med den spændende opgave, som allerede skal udføres i november og december måned, således at boligerne står klar til indflytning den 1. februar 2018.

Generelt oplever vi stor interesse for og efterspørgsel på SIF Gruppens løsninger inden for velfærdsteknologi. I dette indslag fra TV2 Lorry, kan du bl.a. se hvordan vores sensorgulve- og stave har stor gavn for demente borgere på Plejecenter Skovhuset i Hillerød.

Contact Us

We are happy to help you, send us your message.


1500 characters left